Afbeelding
Kees van den Heuvel

Jonge ontwerpers maken nieuw bord Donny van de Beek tribune

28 juli 2020 om 11:23 Mensen

NIJKERKERVEEN Sinds een week hangen er twee nieuwe borden bij de Donny van de Beek tribune van voetbalvereniging Veensche Boys. Vanuit de vereniging kwam het idee om de borden te vervangen door nieuwe borden die beter bij de uitstraling van het clubgebouw passen. Er is contact gezocht met de familie Van de Beek om het idee door te spreken. Zij vonden het een leuk idee en hebben de foto’s uitgezocht. 

Roy Berculo, speler uit JO-19-1 van het afgelopen seizoen en student aan het Grafisch Lyceum in Utrecht, heeft het idee uitgewerkt tot wat nu het eindresultaat is geworden. Een fraai drieluik van Donny. Donny aan het begin van zijn loopbaan in de jeugd van Veensche Boys, Donny als speler van Ajax in de Champions League en Donny als speler van het Nederlands Elftal.

Voor het maken van het bord en het bestickeren ervan werd Yorik Doornbos, ook speler uit JO-19-1 van afgelopen seizoen, gevraagd. Hij heeft net zijn opleiding tot Sign-maker succesvol afgerond en was dus de juiste persoon hiervoor.

Twee jonge jongens die al van kleins af aan lid zijn van Veensche Boys en allebei gezegend met een blauw–wit hart. Zij vonden het leuk om belangeloos wat vrije tijd in dit projectje te stoppen. De familie Van de Beek, en Donny in het bijzonder, hebben de jongens al bedankt voor hun mooie werk. Dat vonden Roy en Yorik het mooiste compliment wat ze kregen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie