Afbeelding
Aangeleverde foto

Kerstpostactie voor bijbelvertaalwerk in Congo

5 december 2023 om 07:33 Maatschappelijk

HOEVELAKEN Op diverse locaties in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken kunnen van dinsdag 6 december tot en met donderdag 21 december kerstkaarten worden ingeleverd om bezorgd te worden. De opbrengst is voor het bijbelvertaalwerk van Gerben en Gerda Budding uit Hoevelaken. 

De inzamelactie werkt als volgt: inwoners leveren hun kerstkaarten zonder postzegel in op één van de inleverlocaties en voegen het verschuldigde bedrag toe. De kosten bedragen 0,85 euro (tot 50 gram) per kerstkaart. Voor het buitenland is dat 1,55 euro per kerstkaart. ,,Het is goedkoper dan zelf een postzegel plakken”, aldus de organiserende commissie vanuit de Hervormde kerk in Hoevelaken. 


Aangeleverde foto.

BIJBELVERTAALWERK

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan het bijbelvertaalwerk van Gerben en Gerda Budding. Zij wonen en werken in de stad Bunia in Congo. Gerda zet zich in voor lees- en schrijfonderwijs en Gerben is IT-manager.

INLEVERLOCATIES

De inleverbussen staan in Hoevelaken bij Albert Heijn, Jumbo en de Rommelmarktwinkel. In Nijkerkerveen staat een bus bij Van Essen (groene vakwinkel). In Nijkerk staan bussen bij Mango en het Welkomhuis. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie