Afbeelding
Bibliotheek Nijkerk

SeniorWeb en Bibliotheek zetten zich in voor ‘digitaal fit blijven’

28 maart 2022 om 16:11 Maatschappelijk

NIJKERK Vanaf nu kan iedereen terecht bij de Bibliotheek Gemeente Nijkerk voor gratis online cursussen van SeniorWeb. Voor wie handiger wil worden met de computer, tablet en smartphone. Deelnemers kunnen beter leren e-mailen met diverse mailprogramma’s, werken met Windows, Word en Excel, foto’s beheren en bewerken of Whatsapp gebruiken. 

Steeds meer zaken gaan digitaal. Het is daarom belangrijk dat mensen weten hoe dit werkt, vinden de bibliotheek en SeniorWeb. Er zijn bijna 30 cursussen voor iedereen, jong en oud, en ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Zo zetten SeniorWeb en Bibliotheek Gemeente Nijkerk samen stappen op weg naar een digitaal vaardige samenleving. 

CURSUSSEN Wie meer wil weten over de SeniorWeb cursussen kan terecht bij een medewerker van de bibliotheek. Medewerkers daar kunnen meer informatie geven of helpen bij het aanmaken van een (gratis) account om de cursussen te kunnen volgen. Naast de SeniorWeb cursussen biedt de Bibliotheek nog meer (gratis) online cursussen aan. Meer daarover is te vinden op www.bibliotheeknijkerk.nl/educatie.

advertentie
advertentie