Afbeelding
Gooise & Eemlandse Tafel

Tafeltje Dekje keert terug in Nijkerk en Hoevelaken

Maatschappelijk

NIJKERK Vroeger was Tafeltje Dekje, de dienst die warme maaltijden aan huis bezorgt bij ouderen, een begrip in Nijkerk en Hoevelaken. Na een periode van afwezigheid keert het fenomeen terug naar deze dorpen. 

Danielle Schemkes-Visser van Eemlandse Tafel Maaltijdservice vertelt: ,,Gezond en gevarieerd eten met verse ingrediënten wint onder jong en oud steeds meer aan populariteit. Wij vinden het belangrijk dat goed en lekker eten toegankelijk is voor iedereen, ook als het (soms tijdelijk) niet lukt om zelf een warme maaltijd te bereiden. Wij zijn er dan ook trots op dat wij vanaf aanstaande maandag 31 januari ook in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk en Hoevelaken warme maaltijden aan huis kunnen aanbieden.”

MENU De deelnemer kan kiezen uit een wisselend weekmenu met twintig verschillende maaltijden. Deze variëren van typisch Hollandse kost tot iets uit de  internationale keuken met altijd 150-200 gram aan verse groenten. Daarnaast zijn verse maaltijden voor mensen met specifieke dieetvormen en speciale voedingsgewoonten zoals energiebeperkt (geschikt voor diabetici), natriumarm, gluten-/lactosevrij, hypoallergeen, halal, vegetarisch en gemalen ook mogelijk.

VERTROUWD Schemkes-Visser vertelt verder: ,,We willen zoveel mogelijk flexibiliteit bieden. We werken dan ook niet met minimale afnames, abonnementen of contracten. De maaltijd wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur warm aan huis afgeleverd door een vaste bezorger van Gooise & Eemlandse tafel. Een wel zo’n prettig en vertrouwd gevoel.”

BESTELLEN Het aanvragen van een proefpakket of het vinden van meer informatie is mogelijk via de website van de organisatie: www.eemlandsetafel.nl

advertentie