Afbeelding
Archief

Pakjesavond mét pakjes dankzij actie vanuit de speelgoedRUILkast

Maatschappelijk

NIJKERK Vanuit de speelgoedRUILkast wil Moniek Kas gezinnen die het niet breed hebben toch een mooie pakjesavond mét pakjes bezorgen. De gezinnen die tegen de decembermaand opzien omdat er geen geld over is voor cadeautjes voor de kinderen kunnen zich aanmelden voor dit initiatief. 

,,Ik stel dan een leuk cadeaupakket samen die jij op een afgesproken moment kan komen ophalen. Dit gebeurt contactloos en anoniem. Op deze manier hoop ik dat alle gezinnen een gezellige pakjesavond hebben”, legt Kas haar initiatief uit. ,,Het allerbelangrijkste ingrediënt van deze avond is natuurlijk het gezellige samenzijn. Maar ook het blij maken van je kind doet je als ouder goed, zeker op zo’n gezellig avondje. Daar hoop ik met deze actie een klein beetje aan bij te kunnen dragen.” 

AANMELDEN Aanmelden kan door (anoniem) het geslacht van de kind(eren) en de leeftijd(en) te appen of te mailen naar 0683258192 of speelgoedkast@gmail.com. Wie wil bijdragen aan deze actie kan ‘vergeten’ speelgoed van thuis inleveren bij het inleverpunt aan de Brink 38 in Nijkerk. 

advertentie