Afbeelding
Kees van den Heuvel

Gré Hogeveen verkozen tot supervrijwilliger: ‘Ik hou van mensen’

29 juni 2021 om 10:15 Maatschappelijk

NIJKERK Vrijwilliger Gré Hogeveen van het Nijkerks Kadootje is in de prijzen gevallen. Door het Landelijk Platform Vrijwillige Inzet werd zij gekozen als supervrijwilliger van het jaar. 

Met het gewonnen geldbedrag van 250 euro wil ze gezamenlijk iets leuks doen met alle vrijwilligers van Nijkerks Kadootje. Hogeveen kent een flinke cv en de jury was dan ook unaniem in haar oordeel. Alle spullen worden altijd op tijd klaargezet en ze levert in positieve zin een grote bijdrage aan Nijkerks Kadootje, zo luidde het oordeel. 

Gré Hogeveen is twee jaar actief bij Nijkerks Kadootje, maar daarvoor was ze al aangesloten bij Museumschatten van Museum Nijkerk, de Unie van Vrijwilligers, de shop van Zilverschoon en tafeltje-dekje. Hogeveen: ,,Het is leuk om met de mensen te werken. En ik heb geen kleinkinderen meer om op te passen. Het werk geeft veel voldoening. Het moet je wel liggen, want als je het niet leuk vindt hou je het nooit vol. Het is niet vrijblijvend. En ik hou van mensen. Lekker praten met de mensen en creativiteit vind ik leuk.” 

advertentie
advertentie