Afbeelding
Hmedia360

Gratis strooizout in kernen gemeente Nijkerk

6 februari 2021 om 11:21 Maatschappelijk

NIJKERK In de kernen van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken zijn grote bakken strooizout neergezet. Het is onder andere te vinden voor Grand Café De Haan op De Brink in Hoevelaken en op de parkeerplaats bij de Van Noortstraat, tegenover de Eben Haezerkerk in Nijkerkerveen. Op het Plein in Nijkerk bij de muziektent kunnen belangstellenden eveneens terecht.

De mensen van gladheidsbestrijding zijn vrijdag aan het werk gegaan om dit voor elkaar te krijgen. Het is het gevolg van een actie van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging en Lekker Nijkerk. Zij hebben deze week contact gezocht met de gemeente Nijkerk. De vraag van de N.O.V. en Lekker Nijkerk was hoe de bevolking een handje geholpen kan worden nu er winters weer aan zit te komen.

,,Iedereen kan met een emmertje of zakje gratis zout halen en zo de eigen straat schoonhouden. Als iedereen normale porties haalt, kunnen extra veel mensen gebruik maken van deze gratis dienst. Mocht het nodig zijn, dan zullen maandag de bakken weer worden aangevuld”, aldus de mensen achter het initiatief.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie