Bedrijfsleidster Anne te Plate overhandigde het serviesset aan het gezin.
Bedrijfsleidster Anne te Plate overhandigde het serviesset aan het gezin. Boni Nijkerk

Boni helpt getroffen Nijkerks gezin

8 januari 2021 om 11:33 Maatschappelijk

NIJKERK Een Nijkerks gezin dat onlangs slachtoffer werd van een brand in hun woning en daarmee alles kwijtraakte, heeft van de lokale supermarkt een compleet, nieuw servies voor zes personen ontvangen.

Boni vernam het vreselijke nieuws en wilde graag iets doen voor het gezin. ,,Via Facebook en klantenservice ontvingen we meerdere verzoeken, of wij spaarzegels beschikbaar konden stellen aan dit gezin, om ze te helpen sparen voor nieuw servies. Boni is lokaal betrokken, wij vonden dan ook dat we deze mensen niet in de steek konden laten.’’

SPAARACTIE Bij Boni loopt er tot 16 februari een spaaractie waarbij men bij elke €10,- boodschappen, een spaarzegel ontvangt. Er kan worden gespaard voor diverse items uit het populaire Vtwonen servies, gratis of met een kleine bijbetaling. Anne te Plate, bedrijfsleider van Boni Wheemplein, overhandigde een compleet zespersoons servies aan het gezin. 

GUL GEBAAR Het gezin was geëmotioneerd en dankbaar voor het gulle gebaar van Boni supermarkt, waarmee zij weer een nieuwe start kunnen maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie