Afbeelding
Glazen Thuis

Nijkerk krijgt eigen Masked Singers

27 november 2020 om 11:30 Maatschappelijk

NIJKERK De tv-hit The Masked Singer krijgt een heuse Nijkerkse editie. Zeven BN’ers, bekende Nijkerkers, zetten voor goededoelenactie Glazen Thuis maskers op voor zangoptredens. De opnames hebben volgens de organisatie in het diepste geheim plaatsgevonden. Er zijn slechts een paar mensen die in het Masked Singer-complot zitten. 

Er zullen tijdens de actieweek van het Glazen Thuis, van maandag 14 tot en met vrijdag 19 december, zes optredens plaatsvinden: vijf solo-artiesten en één duet. Elke dag worden video’s van de optredens uitgezonden. Voor een donatie van minimaal 2,50 euro kunnen kijkers raden wie de gemaskerde zanger van de dag is. Net zoals op televisie zijn er ook hints om het raden makkelijker te maken. Daarnaast zijn er prijzen te winnen. 

POSITIEF GELUID Glazen Thuis maakt tijdens de actieweek komende maand radio en televisie op de zender van A1 Media. Doel is - naast entertainment en vermaak - een positief geluid en goede energie. Er wordt geld ingezameld voor attenties en aandacht voor door corona geraakte inwoners en ondernemers van de gemeente Nijkerk. Op de website glazenthuis.nl kunnen inwoners genomineerd worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie