Afbeelding
Gerrit Steen

Zeven dagen op rij een halve marathon voor Bart de Graaff Foundation

7 juni 2020 om 08:11 Maatschappelijk

HOEVELAKEN Opgelucht, voldaan, moe en trots op de mooie opbrengst van ruim 2200 euro voor de Bart de Graaff Foundation kijkt René Metz terug op de afgelopen dagen waarin hij zich het vuur uit de sloffen liep voor het goede doel.

,,Wat een week is het geweest. Elke dag vroeg opstaan om een halve marathon te lopen, elke dag iets meer pijntjes maar toch zonder noemenswaardige problemen bijna 150 km in één week hardgelopen met als resultaat een fraai bedrag voor de Bart de Graaff Foundation!” 

Metz werd zaterdagmiddag tegen 11.15 uur binnengehaald bij de finish midden in het centrum van Hoevelaken door vrienden en bekenden met mooie woorden, bloemen en fraaie cadeaus. Samen met een paar collega’s waren ze net na de regenbui vertrokken op zaterdagmorgen en kwamen droog aan bij De Haen.

René Metz: ,,Op zaterdag 6 juni stond de Nacht van Bart gepland, een hardloopevenement om geld in te zamelen voor de Bart de Graaff Foundation. Deze stichting helpt Bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Helaas kon de Nacht van Bart om de bekende reden niet doorgaan. Samen met het team van mijn bedrijf Easy Office Online zou ik meelopen. Ook was ik van plan dit evenement onder de aandacht te brengen van vele hardlopers in mijn omgeving. Zo zou er een mooi sponsorbedrag bij elkaar gelopen worden. Om toch iets te doen voor deze mooie stichting ben ik een persoonlijke uitdaging aan gegaan; van 31 mei tot en met 6 juni heb ik zeven dagen op rij een halve marathon gelopen. Ik was in goede conditie, had getraind voor de marathon van Rotterdam en voor een trektocht in Nepal.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie