Joke Wouda met de reuze-smiley, die in de etalage van Wilma's Naald en Draad hangt.
Joke Wouda met de reuze-smiley, die in de etalage van Wilma's Naald en Draad hangt. Nijkerks Kadootje

Heel Nijkerk Haakt (aan) !

lokaal Deel je nieuws

Na het grote succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer Heel Nijkerk Haakt (aan) ! georganiseerd. Dus kun je haken en vind je het leuk om dit samen met anderen te doen? Kom dan naar de ochtend op 5 september van 9.30 tot 11.30 uur in het Stadhuis te Nijkerk. Materiaal, patronen, drinken en wat lekkers worden geregeld. Neem zelf je haaknaalden (maat 2,5 en/of 3) mee. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

De Week van de Aandacht (Landelijk de Week tegen Eenzaamheid) is dit jaar van 27 september t/m 5 oktober. Iedereen die in die week aansluit bij activiteiten of zich op een andere manier inzet tegen eenzaamheid, krijgt een smiley. Deze smileys worden gehaakt tijdens Heel Nijkerk Haakt (aan) ! Inmiddels is deze sleutelhanger smiley de mascotte geworden van de Week van de Aandacht.

Wil je nu al beginnen met het haken van de smileys? Dat kan. Je kunt een patroon en garen ophalen bij Sigma Nijkerk (Frieswijkstraat 99 te Nijkerk). De gehaakte smileys kun je inleveren bij Sigma of bij Wilma’s Naald en Draad.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Marloes van Est van Sigma, 033-2474830 of mvanest@sigma-nijkerk.nl. Je kunt alle ontwikkelingen rond de Week van de Aandacht volgen op de Facebook-pagina: www.facebook.com/weekvandeaandacht/. Op deze pagina vind je ook een filmpje met hoe je de smiley kunt haken.

advertentie