Flor en Angelic
Flor en Angelic Christa Balk

Proeverij met Paarden

lokaal Deel je nieuws

Deze zomer geef ik in Ermelo een aantal “proeverijen” waarin mensen kennis kunnen maken met mij en mijn praktijk Angelic Insights. Na een time-out van 1,5 jaar is het tijd voor een frisse herstart van mijn bedrijf. Er is veel veranderd en tijdens de proeverij kan iedereen dat zelf ervaren.

Wie vraagt zich niet zo nu en dan af of dit het allemaal is? Hoe word je nou echt jezelf en welke blokkades houden je tegen om jezelf te laten zien? Samen met mijn paarden laat ik mensen zien wat er écht speelt. Paarden laten exact zien wat er speelt of waarin men denken en doen niet met elkaar verenigt. Een paard spiegelt de uitstraling en energie van een mens, wat hij of zij ook voor woorden gebruikt om iets anders te laten zien.

Tijdens de proeverij krijgt iedereen de kans om mij te leren kennen, de paarden nader te ontdekken en alle vragen te stellen die er leven. Wie er hulp nodig denkt te hebben, krijgt op deze manier laagdrempelig de kans een manier van werken te leren kennen die mogelijk kan helpen.

De eerste in deze zomer “Angelic Insights” reeks staat a.s. zaterdag 11 augustus gepland.

Meer informatie via www.angelicinsights.nl/insights-proeverij

advertentie