Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg
Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg Arno Lambregtse Fotografie

Zomerconcert Grootkoor Jubilate Deo

29 mei 2023 om 09:26 Lokaal Deel je nieuws

Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg geeft zaterdag 17 juni een Zomerconcert in de Emmaüskerk te Barneveld.

Voor het speciale tarief van € 5,-- kan men een avond genieten van prachtige koorzang onder leiding van dirigent Marco den Toom. Het koor wordt deze avond begeleid door strijkersensemble Jochanan, Johan Bredewout op de piano en André van Vliet op het orgel. Aanvang van het concert is om 19.30 uur (kerk open 19.00 uur). Tickets verkrijgbaar in de webwinkel van Jubilate Deo. Bij de kerk betaalt men voor aanvang € 7,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis entree). Jong en oud van harte welkom!

Op het programma staat een rijke variatie aan liederen, waaronder ook een aantal prachtige psalmen. Dit jaar is het 250 jaar geleden dat de Oude Berijming (1773) ontstond en wij laten graag horen hoe dit ook vandaag de dag nog harten kan raken.

Grootkoor Jubilate Deo is een gemengde zangvereniging en geniet landelijke bekendheid. Met ruim 100 leden afkomstig uit heel Midden Nederland wordt wekelijks gerepeteerd in Woudenberg onder de bezielende leiding van dirigent Marco den Toom. Bij concerten wordt meestal samengewerkt met beroepsmusici. Het repertoire is breed: van geestelijke liederen tot klassieke muziekliteratuur.

Adres van de kerk: Groen van Prinstererlaan 2, 3771 CD  Barneveld. Voldoende gratis parkeergelegenheid bij de kerk.                                                                          

Meer info en tickets: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie