Deel van het team Uttien & Vermeer Fysiotherapie (de anderen waren aan het werk of naar nascholing en studie) met de 2 awards.
Deel van het team Uttien & Vermeer Fysiotherapie (de anderen waren aan het werk of naar nascholing en studie) met de 2 awards. Qualiview

Uttien en Vermeer Fysiotherapie Hoevelaken wint Qualiview Zorgverlener Award

lokaal Deel je nieuws

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten.

Bij de awards draait het om het oordeel van de patiënt over de zorgverlener. De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Sabine Uitslag (bestuursvoorzitter NVH), Frans Koornberg (bestuursvoorzitter VvOCM) en Robert Versteegh (directeur Fys'Optima) voor de beroepsgroepen fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie.

Uitreiking Qualiview Zorgverlener Awards
De awards werden binnen de verschillende beroepsgroepen uitgereikt in de volgende drie categorieën: de door de klant ‘meest gewaardeerde praktijk’, ‘meest aanbevolen praktijk’ en ‘meest gewaardeerde zorgverlener’.

De fysiotherapiepraktijk Uttien & Vermeer uit Hoevelaken mocht twee Qualiview Zorgverlener Awards 2018 in de categorie de door de klant ‘Meest gewaardeerde grote fysiotherapiepraktijk’ en de categorie ‘Meest aanbevolen grote fysiotherapiepraktijk’ in ontvangst nemen.

Reactie van de praktijkeigenaren Dennis Uttien en Pieter Vermeer

Wij zijn ontzettend trots op ons team. In 2017 kregen we al de award voor de ‘Meest aanbevolen grote fysiotherapiepraktijk’, dit jaar sleepten we de beide awards uit de twee bestaande categorieën binnen. Op fysiotherapeut technisch vlak zijn alle collega’s binnen de praktijk van goed en hoog niveau. Wat wij nog extra vragen van de collega’s is betrokkenheid naar de klant, kom je beloftes en afspraken na richting de klant, geef voldoende uitleg over de aandoening en het behandelplan én betrek jouw klant bij het maken van het behandelplan.

We zijn onze klanten zeer dankbaar voor de waardering en erkenning die zij ons hebben gegegeven. In de toekomst blijven we, als team, ons best doen, om de verwachtingen van de patiënten waar te maken en zo voor een goed eindresultaat te zorgen.

Qualiview Zorgverlener Awards
Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9.500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten. Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie Nederland.

advertentie