Kookworkshop Nijkerk challenge in keuken van Accent
Kookworkshop Nijkerk challenge in keuken van Accent Gezondheidscentra Nijkerk

Succesvolle kookworkshop Challenge

lokaal Deel je nieuws

Wandelen maakt je fitter, gezond koken en eten zeker ook! Ruim 20 deelnemers gingen donderdag 21 juni aan de slag tijdens de kookworkshop van Di-eetgezond. De avond was onderdeel van het programma van de Nijkerk Challenge. Dat programma loopt van maart tot begin september 2018.

De deelnemers waren voor de kookworkshop te gast bij de school voor Praktijkonderwijs Accent aan de Ds. Kuyperstraat in Nijkerk. In de horecakeuken waar anders leerlingen praktijkonderwijs volgen, stonden deze avond de ‘challengers’ achter de pannen. In duo’s maakten zij verschillende gerechten klaar, met behulp van recepten van de diëtisten rond het thema ‘Lekker koken met meer groente en minder vlees, het kan!’ Na het koken kon iedereen vol verwachting aan tafel.

Dit jaar wordt de Nijkerk Challenge door de samenwerkende Gezondheidscentra Nijkerk voor de vijfde keer georganiseerd. De deelnemers wandelen meerdere keren per week en hebben nog zo’n 2 maanden om zich voor te bereiden op de challenge-week die maandag 27 augustus van start gaat.


Wilt u ook werken aan een gezondere leefstijl?

Kijk voor meer informatie over de challenge en andere activiteiten van de Gezondheidscentra Nijkerk op https://www.gc-nijkerk.nl/zorg-gezondheid/activiteiten/

advertentie
advertentie