Afbeelding
Harry Koelewijn

Gemeentelijke onderscheidingen voormalige wethouders

lokaal

NIJKERK Aan Patricia van Loozen, Marly Klein-Schuurs en Wim van Veelen is de Erepenning in goud van de gemeente Nijkerk toegekend. Van Van Loozen, Klein en Van Veelen werd afscheid genomen als wethouder van de gemeente Nijkerk. Als blijk van waardering voor hun inzet is hen door de gemeenteraad van Nijkerk de erepenning in goud toegekend. Burgemeester Gerard Renkema heeft de erepenningen uitgereikt tijdens een afscheidsreceptie  aangeboden op donderdag 28 juni in Brasserie Kade 10.


Patricia van Loozen was verantwoordelijk voor: Economische zaken (inclusief Ondernemersloket en fondsen), Bouwgrondexploitatie en bedrijventerreinen, Werk en inkomen/ Participatiewet, Binnenstad, Detailhandel, Beheer Openbare Ruimte en project Nijkerkerveen. Van Loozen blijft betrokken bij de Nijkerkse politiek als raadslid voor De Lokale Partij.
Marly Klein-Schuurs was verantwoordelijk voor: Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo), Welzijn, Volksgezondheid, Handhaving, Kunst, Cultuur en Erfgoed, Toerisme en Recreatie (inclusief project Hulckesteijn), project Bouw nieuwe zwembad.

Wim van Veelen was verantwoordelijk voor: Financiën, Bedrijfsvoering en bestuurlijke vernieuwing, Wonen, Omgevingswet, projecten Havenkom en Doornsteeg, Mobiliteit (inclusief knooppunt Hoevelaken), Afval, Water, Duurzaamheid, Businesscase regionale samenwerking. Van Veelen blijft betrokken als raadslid voor PRO21.

advertentie