Afbeelding
Gerrit Steen

Dorpsdag Hoevelaken in de steigers

lokaal

HOEVELAKEN Nog maar een kleine twee maanden en het centrum van Hoevelaken verandert weer in een bruisende feestlocatie met muziek, sportiviteit, entertainment en volop eten en drinken. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt om 'Hoevelaken loves the 80's and 90's' vorm en inhoud te geven.

Gerrit Steen

Met vertrouwde onderdelen als de dorpsloop, de bootcamp en een swingende band in de avond, maar ook met nieuwe attracties als een ballonartiest en een professionele schminkster belooft het een mooi evenement te worden. Marion van Laar: ,,Deze mensen gaan er voor de Hoevelakense kinderen een echt feest van maken. Dankzij de vele sponsoren die onze Dorpsdag een warm hart toedragen en natuurlijk ook de trouwe Vrienden van Dorpsdag, zijn we wederom in staat om een topdag te realiseren."

[BOOTCAMP] ,,Op onze website zijn de eerste zeven teams voor de bootcamp alweer aangemeld'', vervolgt Van Laar. ,,Wil je nog meedoen, schrijf dan snel in dan ben je zeker van deelname.''

Ook de inschrijvingen voor de dorpsloop stromen weer binnen via de website. ,,Van tevoren inschrijven is voordeliger en je hoeft niet zo lang in de rij te staan voorafgaand aan de loop. Dit jaar kunnen voor het eerst de startnummers voor de dorpsloop vooraf worden opgehaald (20-24 augustus) bij Sunreflex in Hoevelaken. Er zijn weer spectaculaire onderdelen besteld voor de bootcamp, die voor topprestaties, maar ook veel hilariteit zullen zorgen."

[QUIZ] ,,Na het succes van vorig jaar hebben we ook nu weer een leuke quiz samengesteld die vanzelfsprekend te maken heeft met de jaren 80-90. Vanaf 17.00 uur draait dj Remco gezellige muziek, terwijl de organisatie uitrekent welk team zich winnaar van de bootcamp 2018 mag noemen. Na de prijsuitreiking schalt om 18.00 uur de muziek van het Feestteam over het plein: hun slogan is van 0 tot feest in 10 seconden!"

[MUZIEK] Na het optreden van het Feestteam wordt de muziek afwisselend verzorgd door opnieuw dj Remco en de swingende PPM band. Via een heuse jukebox kunnen toeschouwers interactief meebepalen welke muziek ten gehore wordt gebracht. ,,Natuurlijk is er ook weer de bingo voor senioren in de Stoutenborgh. Om 23.00 uur gaat de muziek uit en vragen we iedereen even mee te helpen met opruimen. Om te voorkomen dat je met muntjes blijft zitten: de muntjes zijn betaalmiddel tot 23.00 uur en kunnen eventueel voor die tijd nog worden ingewisseld voor geld. Na 23.00 uur verliezen ze hun waarde, dus zorg dat je ze op tijd opgemaakt hebt."

[VRIJWILLIGERS] Ook Dorpsdag Hoevelaken is op zoek naar vrijwilligers die actief willen meedenken en meehelpen met de organisatie van het feest. Van Laar: ,,Elk jaar kiezen we een ander thema, dus als je leuke ideeën hebt en graag de handen uit de mouwen steekt, dan zoeken wij jou. Ook als je als vrijwilliger een uurtje wilt helpen, ben je van harte welkom. Op www.dorpsdag-hoevelaken.nl kun je je aanmelden. We zien je graag in het centrum op 25 augustus 2018."

advertentie