Anita Schimmel
Anita Schimmel Anita Schimmel

Onderzoek Bratelle BH voor mensen met borstoedeem klachten na een behandeling tegen borstkanker

4 augustus 2021 om 09:05 Lokaal Deel je nieuws

Het Meander MC in Amersfoort onderzoekt de werking van een speciale BH voor vrouwen met borstoedeem klachten na een behandeling tegen borstkanker.

Kandidaten die mee willen doen aan het onderzoek kunnen zich aanmelden via het e-mail adres van de verpleegkundig specialist mammacare, Lisette Goudzwaard e.goudzwaard@meandermc.nl

Het onderzoek duurt 3 maanden. U komt voor een 0-meting naar het Meander MC en daarna ontvangt u 3x vragenlijst per e-mail. Het testmateriaal mag u na het afronden van de studie behouden.

Inclusie criteria

-          Borstsparende operatie

-          Ouder dan 18 jaar

-          1 jaar na behandeling

-          Borstoedeemklachten

-          Onder behandeling bij oedeemtherapeut

Anita Schimmel won in 2017 “Het beste ondernemersidee van Soest” met het idee van deze speciale oedeembeha, een initiatief dat gesponsord werd door de gemeente Soest, Rabobank Amersfoort Eemland en de Soester Zakenkring.

Anita Schimmel: “Je overwint borstkanker, maar de gevolgen ervan zijn nog jaren zicht- en voelbaar. Voor mij was het belangrijk me weer mooi en sexy te kunnen voelen. De huidige oedeembh’s vond ik oncomfortabel en er niet mooi uitzien. In oktober 2021 besloot ik mijn baan te verruilen voor een mooie nieuwe uitdaging en zelf een speciale oedeembeha te ontwikkelen. Bij de Bratelle worden functionaliteit en sexyness gecombineerd.

Wilt u Bratelle helpen?  Dat kan op meerdere manieren.

- Doe mee met het onderzoek

- Door een donatie via onze website, waarmee wij de ontwikkeling bekostigen

- Door u op te geven voor een pas sessie of een klanten-test-panel

Wilt u eerst meer weten, mail Anita Schimmel, anita.schimmel@bratelle.nl of bel 06-46457344

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie