Voice Company treedt op tijdens elfde Kunstroute Hoevelaken

3 mei 2018 om 08:25 lokaal

HOEVELAKEN Het bekende en internationaal optredende zangkoor onder leiding van Robert Bakker zal weer optreden tijdens de aankomende Kunstroute in Hoevelaken. Diverse andere kunstenaars uit Hoevelaken en omstreken hebben zich inmiddels aangemeld. Kunstenaars die willen meedoen kunnen zich nog aanmelden tot 15 mei via www.kunstroutehoevelaken.nl.


De kunstroute, het jaarlijkse culturele evenement in Hoevelaken, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 29 - en zondag 30 september. Kunstenaars die woonachtig zijn in Nijkerkerveen en Stoutenburg worden ook van harte uitgenodigd worden om mee te doen. Hoevelakense kunstenaars exposeren zoveel mogelijk in eigen atelier, huis of tuin, meestal vergezeld van een gastexposant van buiten Hoevelaken. Kunstenaars van buiten Hoevelaken die willen meedoen maar zelf geen geschikte expositie ruimte hebben, kunnen zich ook opgeven via de website. ,,De organisatie zoekt voor deze kunstenaars een geschikte locatie, maar met natuurlijk een voorbehoud want het aantal locaties voor gastkunstenaars is beperkt", aldus voorzitter André Spruitenburg van Kunstroute Hoevelaken.

 
Naast beeldende kunstenaars doen elk jaar ook enkele artiesten of performance kunstenaars mee aan de Kunstroute. Deze kunstenaars zijn vrijgesteld van het inschrijvingsgeld. Met het feestelijke 10-jarige jubileum nog vers in ons geheugen, kijken de organisatie nu uit naar de elfde editie van Kunstroute Hoevelaken. Het afgelopen jaar deden ruim zeventig kunstenaars mee en mede dankzij het prachtige weer kon de kunstroute toen vele bezoekers verwelkomen. 

Meer informatie over Kunstroute Hoevelaken: www.kunstroutehoevelaken.nl en via www.facebook.com/KunstrouteHoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie