Pater Moeskroen
Pater Moeskroen Frank van Engelen

Nijkerks Fanfare en Concordia in theatershow Pater Moeskroen

lokaal

NIJKERK Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps uit Nijkerk en Muziekvereniging Concordia uit Nijkerkerveen zijn uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens de voorstelling 'Fiësta' van Pater Moeskroen in Theater Stroud in Putten. De voorstelling staat op 20 april op het programma.  

De folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. De sound van The Pogues stond aan de basis van de Moeskroen-hits 'Laat Maar Waaien', 'Whiskey is de Duivel' en 'Hela Hola' en bleef ook daarna een onuitwisbare stempel drukken op de muziek van Pater Moeskroen. Een avond vol karakteristieke Ierse feest-folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten, het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.

Pater Moeskroen vierde in 2016 haar 30-jarig bestaan en grijpt in haar dertiende theatertournee de gelegenheid aan één van haar grootste inspiratiebronnen te eren en in het zonnetje te zetten. 'Fiësta' is tot en met 21 april 2018 te zien in de Nederlandse theaters.

Pater Moeskroen
advertentie