Veel kleurrijk werk is te zien op de cursistenexpositie van Collage Kunstcentrum Hoevelaken
Veel kleurrijk werk is te zien op de cursistenexpositie van Collage Kunstcentrum Hoevelaken Esther Zuurmond

Veelzijdige cursisten-expositie en inschrijfdag Collage Kunstcentrum Hoevelaken

27 maart 2018 om 17:39 lokaal Deel je nieuws

HOEVELAKEN - Zoals ieder jaar laten de cursisten van Collage Kunstcentrum hun werk na afloop van het cursusseizoen aan het publiek zien. Deze cursistenexpositie, bij  Doggenaar Wonen, Zuiderinslag 4 in Hoevelaken, wordt geopend op vrijdagavond 6 april, rond de klok van 20.00 uur. De openingsactie krijgt een extra cultuuraccent door kleur en beeld. Vanaf 19.30 zijn belangstellenden van harte welkom. Doggenaar Wonen stelt wederom de meubeltoonzalen ter beschikking voor dit jaarlijkse, goed bezochte, culturele evenement. Vrij toegankelijk van 6-14 april gedurende winkelopeningstijden.
De  expositie van  ruim 500  nieuwe schilderijen in diverse technieken/materialen, tekeningen, beelden en objecten in  keramiek en glas  schetst  een goed beeld van de mogelijkheden die Collage Kunstcentrum te bieden heeft. Het pilarenproject van Franse kalksteen (pierre de Lens), gemaakt door cursisten beeldhouwen  is wederom te zien:  een identiek stuk steen is door verschillende cursisten naar eigen creativiteit vormgegeven en nu klaar. Wie nog niet goed weet welke artistieke richting te kiezen, kan met het bezoeken van deze expositie ongetwijfeld een juiste keus maken. Het nieuwe cursusprogramma biedt tal van mogelijkheden om kennis te maken met een techniek, of juist verdieping te zoeken als men al gevorderd is. Er zijn lesblokken van 3 tot 10 lessen mogelijk. Wekelijks, om de 14 dagen of eens per maand. De docenten van Collage zien het als een uitdaging om u te helpen uw talenten te ontwikkelen. Ook de jeugd is welkom, op het kinderatelier op donderdagmiddag na schooltijd, in basisschool de Spreng in Hoevelaken.

Op zaterdag 14 april is de info- en inschrijfdag. De docenten zijn op deze dag aanwezig om bezoekers te informeren over de inhoud van hun cursussen. De folder met het voorlopige cursusprogramma 2018-2019 wordt tevens bij deze krant huis-aan-huis verspreid in Hoevelaken en directe omgeving. Het komend seizoen worden diverse nieuwe cursussen aangeboden. O.a. modelschetsen en fotografisch tekenen, beeldhouwen, boetseren, keramiek (korte cursus),  (natuur)fotografie en glaskunst. Ook zijn er een aantal nieuwe docenten aangetrokken, waarmee u tijdens de infodag kunt kennismaken.
In de loop van de komende maanden wordt het aanbod nog aangevuld, o.a. met workshops. Houdt u onze website of facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.

Info en inschrijven vanaf heden:
www.collage-hoevelaken.nl, info@collage-hoevelaken.nl, telnr 033-2534738

Cursisten beeldhouwen aan het werk (pilarenproject)
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie