de
de "cast" van 4Kidstheater Roberto Gelderman

4Kidstheater speelt 'Het betoverde land achter de Kleerkast'

13 maart 2018 om 14:48 lokaal Deel je nieuws

Op 6 en 7 april 2018 speelt 4Kidstheater in Dorpshuis De Stuw "Het betoverde land achter de kleerkast" uit de kronieken van Narnia van C.S. Lewis.

Vier kinderen, Peter, Edmund, Susan en Lucy, logeren in een oud huis. Ze gaan op onderzoek uit en vinden in een lege kamer een oude kleerkast. Als Lucy zich in de kast verstopt komt ze via de achterkant ineens in een vreemd land. Daar ontmoet ze een heel apart wezen, dat haar vertelt over het land Narnia, waar de Witte Tovenares de macht heeft en waar het altijd winter is en nooit kerstmis. Als ze weer in het huis terug is, geloven haar broers en zus haar natuurlijk niet, maar als ze later met zijn vieren toch in Narnia zijn, ontmoeten ze allerlei merkwaardige figuren en beleven ze vreemde en spannende avonturen.

Regisseuse Els Groosjohan vertelt: “Het is een avontuurlijk verhaal, een sprookje waar goed en kwaad tegenover elkaar staan. maar waarbij het goede overwint. Het stuk is aangepast voor kinderen van de basisschoolleeftijd. We zijn nu hard aan het repeteren om er weer een mooie, leuke en spannende voorstelling van te maken!”

De voorstellingen zijn op vrijdag 6 april om 19 uur en zaterdag 7 april om 15 uur en 19 uur in Dorpshuis De Stuw, De Brink 10, Hoevelaken. Kaarten kosten € 8 per stuk en zijn te koop bij Grand Café De Haen of te reserveren via www.4kidstheater.nl. Maar wees er op tijd bij, vol is vol!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie