De winnende foto van vorig jaar: plezier op het strand van Vlieland. Zoon (Willem) en vader (Friso) Doornhof.
De winnende foto van vorig jaar: plezier op het strand van Vlieland. Zoon (Willem) en vader (Friso) Doornhof. Friso Doornhof

Win minuut gratis winkelen in Stad Nijkerk zomerfotowedstrijd

18 juli 2019 om 12:30 lokaal

NIJKERK Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Stad Nijkerk en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Vorig jaar stuurde Friso Doornhof de winnende foto in, van hem en zijn zoontje Willem. Daarmee won hij een mooie barbecue. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van Stad Nijkerk?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.stadnijkerk.nl. Een selectie van alle ingezonden foto's krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto's en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen.

De maker van de mooiste zomerfoto wint een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in Nijkerk. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Albert Heijn Nijkerk.

DEELNEMEN Een eigen zomerfoto inzenden kan hier.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd.
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur.
- De fotograaf moet zelf inzenden of uitdrukkelijk toestemming geven voor deelname.

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Meer informatie over de zomerfotowedstrijd is hier te vinden.

advertentie
advertentie