Afbeelding
Gerrit Steen

Dorpsdag Hoevelaken in Ibiza stijl

3 juli 2019 om 07:15 lokaal

HOEVELAKEN Nog een kleine twee maanden en het centrum van Hoevelaken verandert weer in een feestlocatie met muziek, sportiviteit, entertainment en eten en drinken. Want op zaterdag 31 augustus wordt de Dorpsdag in Hoevelaken gehouden. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt om Hoevelaken om te toveren in Ibiza stijl.

Gerrit Steen

Dit jaar bevat het programma extra veel kinderactiviteiten zoals een slijmworkshop, een professioneel schminker en een graffiti artiest die de kinderen creatief zullen vermaken. Natuurlijk is ook de kermis weer aanwezig en zijn er springkussens om op te stuiteren. Voor de allerkleinsten is er een goochelaar en een echt Ibizastrandje waar de kinderen kunnen spelen.

DORPSLOOP Traditiegetrouw zijn de sportieve onderdelen zoals de dorpsloop en de bootcamp weer in het programma opgenomen. Voor de bootcamp zijn al veel inschrijven binnen en de bootcamp is bijna vol. Teams die nog mee willen doen en willen strijden voor de sportieve eer van Hoevelaken, kunnen zich nog inschrijven.

Volleyballers kunnen scoren dit jaar, maar ook de spierbundels en snelle renners kunnen hun kwaliteiten laten zien. De inschrijvingen voor de dorpsloop stromen al binnen en vooraf kan via de website worden ingeschreven. Ook dit jaar kunnen de startnummers voor de dorpsloop in de laatste week van augustus worden opgehaald bij Sunreflex in Hoevelaken.

MUZIEK Wat muziek betreft laat de dorpsdag dit jaar extra van zich horen. Tijdens de zomermarkt wordt op de Wiekslag een podium geboden aan aanstormend talent uit Hoevelaken; de band Prepared. Op het Manifestatieveld komt Q-Music al vanaf 15.30 uur een vier uur durende partyset draaien en in de avond zal Royal Beat het muzikale feest voortzetten met hedendaagse hits en dansnummers. De muziek stopt om 23.00 uur en de organisatie vraagt alle bezoekers om dan een handje mee te helpen met opruimen.

Meer informatie over de Dorpsdag Hoevelaken en het actuele programma zijn te vinden op de website www.dorpsdag-hoevelaken.nl.

advertentie
advertentie