Afbeelding
La Familia

Zorgerf Buiten-Land viert jubileum met La Familia

lokaal

NIJKERK Zorgerf Buiten-Land in Nijkerk bestaat tien jaar en viert dat zaterdag 15 juni met een open dag aan de Keienweg 18. Voor de gelegenheid heeft het zorgerf de zingende familie 'La Familia' en de 'La Familia Ballroom dansers' uitgenodigd voor een optreden.

Sinds de landelijke doorbraak in 2011 onder de naam Opera Familia via Holland's Got Talent bij RTL4, is La Familia actief in Nederland en daarbuiten. Zij zingen van klassiek tot pop. Van Nederlandstalige luisterliedjes tot bewerkingen van beroemde koorwerken. Van Weense evergreens die bezoekers meevoeren in de sfeer van het beroemde Nieuwjaars Concert tot Italiaanse kaskrakers als 'Buona Sera'. Ook zullen hoogtepunten uit Musicals als Phantom of the Opera en West Side Story en melodieën uit Opera en Operette niet ontbreken. En natuurlijk 'The Second Waltz", maar dan met een zelfgeschreven Nederlandse tekst, waardoor iedereen mee kan zingen.

UNIEK INKIJKJE Tijdens de open dag is er ook gelegenheid om dagactiviteitencentrum aan de Keienweg te bezoeken, waar dagelijks 32 mensen met dementie op een prachtige buitenplek actief zijn. De open dag geeft een uniek inkijkje. Er zijn verhalenvertellers, een kunstroute, jonge dieren en een terras.

BOEK Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan zijn ervaringen van bezoekers, bewoners, medewerkers en experts vastgelegd in een boek; 'Voluit leven met dementie'. Een eerste exemplaar zal op 15 juni worden aangeboden. 

Afbeelding
advertentie
advertentie