Afbeelding
BDUmedia

Dierbare spullen gestolen van graf op begraafplaats Nijkerk

11 mei 2019 om 20:24 lokaal

NIJKERK Op de begraafplaats aan de Frieswijkstraat in Nijkerk zijn dierbare spullen gestolen die bij een graf stonden. Familieleden kwamen zaterdagochtend bij het graf aan en zagen dat een vaas met bloemen en een houten bak met daarin kunstbloemen verdwenen waren. 

De moeder van mevrouw Schuurman ging zaterdagochtend naar de begraafplaats om verse bloemen in de vaas bij het graf van haar overleden man te zetten. Maar de vaas was verdwenen. ,,Achter de steen lag een tas met daarin het harkje en de stoffer waarmee we het graf van papa altijd netjes bijhouden. Het tasje is hoogstwaarschijnlijk gebruikt om de spullen in te doen, want die was ook weg."

De familie hoopt dat andere bezoekers, omwonenden of voorbijgangers iets verdachts gezien hebben in de afgelopen week. ,,Als iemand iets verdachts heeft gezien of iemand met een Albert Heijn tas met daarin bloemen op of van het kerkhof in Nijkerk heeft zien lopen, kan degene zich melden bij de politie of bij mij via 0620176578", aldus mevrouw Schuurman. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie