Afbeelding
Rene Bleeker

Inschrijvingen gestart voor Kunstroute Hoevelaken

12 april 2019 om 13:30 lokaal

HOEVELAKEN Kunstenaars en performers kunnen zich weer aanmelden om deel te nemen aan Kunstroute Hoevelaken. Het jaarlijkse culturele evenement wordt gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 september aanstaande.

Tijdens de Kunstroute kunnen kunstenaars hun eigen atelier, huis of tuin openstellen voor publiek om hun kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen. Kunstenaars die zelf geen geschikte ruimte hebben om hun werk tentoon te stellen en kunstenaars die van buiten de regio komen, kunnen zich melden door te mailen naar info@kunstroutehoevelaken.nl. In dat geval wordt samen gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare gastlocaties.

AANMELDEN Aanmelden kan tot 15 mei via de website www.kunstroutehoevelaken.nl. Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Kunstroute. De kosten voor deelname bedragen 30 euro, performancekunstenaars zijn vrij van deelnamekosten. Meer informatie is te vinden op de website of via de Facebookpagina: www.facebook.com/KunstrouteHoevelaken.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie