Afbeelding
Gerrit Steen

Nieuwjaarsbal in de Slag

lokaal

HOEVELAKEN Ook dit jaar zal Hans Root in samenwerking met de vrienden van sportcafé de Slag het al bijna traditionele Nieuwjaarsbal houden, een mooie gelegenheid voor de gebruikers van de Slag om elkaar de beste wensen over te brengen. Op 5 januari vanaf 20.00 uur is iedere belangstellende van harte welkom. Het belooft een gezellige avond te worden onder de muzikale leiding van Jeffrey en Jeffrey. 

Gerrit Steen

Maar dat is nog niet alles, wie samen met familie, vrienden of teammaten een biljartje wil leggen, is ook meer dan welkom in Sportcafé de Slag. In de goed verlichte biljarthal staan twee uitstekend onderhouden biljarttafels waar iedere belangstellende gezellig een biljartje kan leggen. De ruimte is ook geschikt voor een biljart vereniging.

Na de verbouwing heeft het uitnodigende Sportcafé een uitstraling als nooit tevoren, aldus de enthousiaste uitbater Hans Root. ,,Je denkt nog niet aan met pensioen gaan?" tast je af. ,,Nee, ik ga door en denk zeker nog niet aan mijn pensioen". Hans heeft er nog altijd schik in en behoort tot de bevoorrechte categorie horecamannen die patent op jong blijven heeft. ,,Maar… wie mee wil blijven gaan en een eigen, gastvrije, identiteit wil blijven behouden in deze tijd, weet dat het niet altijd zonder slag of stoot gaat". Hans Root besluit: ,,Kom eens langs en proef de gezellige sfeer!"

advertentie