Afbeelding
Gerrit Steen

Visdag bij Berenkuil voor KIKA

30 december 2018 om 15:02 lokaal

NIJKERK/PUTTEN Maar liefst 140 enthousiaste vissers togen vrijdag 28 december al vroeg naar forelvisvijver De Berenkuil bij de A28 om deel te nemen aan de grote Oliebollendag 2018 waarvan de opbrengst bestemd zou zijn voor de stichting KIKA.  

Gerrit Steen

Van 09.00 tot 15.00 uur kon er gevist worden en daar werd, ondanks het 'koude handenweer' druk gebruik van gemaakt. Naast vissers waren ook sponsoren, vrijwilligers, familie en vrienden aanwezig. Op deze speciale Oliebollendag kon jong en oud genieten van een dagje vissen voor € 15,- per persoon waarvan 1/3 naar de stichting KIKA zou gaan. 

De hele dag werden er oliebollen gebakken en deze worden ook langs de kant en op de grote plas per boot rondgebracht. In de loop van de middag konden lootjes voor € 1,- per stuk gekocht worden met kans met op gerookte forel en zalmforel die gesponsord werden door Frans van de Meer, een vaste gast van de Berenkuil. De dag ervoor was Dirk Bakker al druk in de weer geweest met het verzamelen en ophalen van de prijzen voor de verloting bij een groot aantal bedrijven en middenstanders in Nijkerk en Hoevelaken.  

Er werden maar liefst 1050 lootjes voor de gerookte forel en zalmforel verloting verkocht en tevens was er nog een bedrag aan fooi wat naar KIKA ging plus een aantal gulle gaven. Dit alles bracht de eindstand van deze indrukwekkende en gezellige dag op € 1.933,03 euro.

Afbeelding
advertentie
advertentie