Afbeelding
Harry Koelewijn

SeniorWeb besluit jubileumjaar met lunch

lokaal

NIJKERK SeniorWeb Nijkerk sloot vrijdag het 20-jarig jubileumjaar af met een gezellige lunch. Hierbij was een aantal cursisten van de afgelopen jaren aanwezig, samen met de vrijwilligers die SeniorWeb draaiend houden.

Na een kort overzicht door André Vingerhoed over de afgelopen twee decennia, gaf de voorzitter Hans van Leeuwen een blik in de toekomst van het SeniorWeb. Als laatste spreker nam wethouder Harke Dijksterhuis het woord. Die tot grote blijdschap ook een bedrag van 200 euro toezegde. Als slot van het officiële gedeelte kregen de cursisten van het afgelopen jaar een certificaat uitgereikt. 

Ook was er gelegenheid zich alvast aan te melden voor cursussen die vanaf januari van start gaan. Nieuw hierbij is de mogelijkheid op te geven voor privéles, of een les voor bijvoorbeeld twee personen. Meer informatie hierover is binnenkort op de website van SeniorWeb Nijkerk te vinden (www.seniorwebnijkerk.nl). ,,Al met al een gezellige bijeenkomst, en voor herhaling vatbaar", schrijft cursusadministrateur Andre Vingerhoed.

Het SeniorWeb stelt zich ten doel ouderen over digitale drempels te helpen bij het gebruik van computers, tablets en smartphones.

advertentie