Afbeelding
BDU Media

De vijf best bekeken video's van Stad Nijkerk dit jaar

lokaal

NIJKERK Aan het eind van ieder jaar is het tijd voor terugblikken, overzichten en lijstjes. Daar doet de redactie van de Stad Nijkerk graag aan mee. Deze keer met een top-5 van best bekeken nieuwsvideo's van het afgelopen jaar.

De [best bekeken video (boven)] was van MitchEmergency. Een motorrijder veroorzaakte in april tijdens de 'Dutch Ride Out 2018' een aanrijding met een motoragent die daarbij ten val kwam. Hij ging er vervolgens vandoor en een deel van de achtervolging en aanhouding werd dus vaak gezien.

De [tweede] best bekeken video werd gemaakt door Vera Schouten. Zij trof 's ochtends vroeg een wolf aan in polder Arkemheen en wist deze prachtig in beeld te krijgen.

Op de [derde] plaats een stukje 'nineties nostalgie'. Onder meer DJ Paul Elstak, de Party Animals, T-Spoon en Twenty 4 Seven zijn te gast op de wintereditie van Gelderpop in het Hart van Holland. Als de populariteit van deze video iets zegt over het evenement, kan het niet anders dan een goed bezocht feestje worden op 9 februari. (Video: Gelderpop).

De finish van de vierde editie van de Halve van Nijkerk staat op de [vierde] plaats. De halve marathons van Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk noemen zich sinds dit jaar het Randmerencircuit. (Video: Sanne Koudijs).

Bij een ander achter de voordeur kijken spreekt wel vaker tot de verbeelding, maar als het gaat om de afgelopen jaar geplaatste 'tiny houses', wordt het natuurlijk helemaal interessant. Directeur Peter Toonen van Woningstichting Nijkerk nam samen met het team van de videoredactie van de Stad Nijkerk een kijkje. (Video: BDU Media).

advertentie