app HuisartseNij
app HuisartseNij via Pharmeon

Huisartsen Nijkerk lanceren nieuwe app 'HuisartseNij'

lokaal Deel je nieuws

Alle inwoners van de gemeente Nijkerk met een huisarts in Nijkerk of Nijkerkerveen kunnen sinds kort via internet zaken doen met hun huisarts. Daarvoor is een handige app ontwikkeld: HuisartseNij. Met deze app kunnen patiënten online een afspraak maken met de eigen huisarts of een andere medewerker van de praktijk. Ook kan een herhaalrecept aangevraagd worden of een vraag in een e-consult gesteld worden. Door gezamenlijk op te trekken, zijn inmiddels alle huisartspraktijken in Nijkerk en Nijkerkerveen aangesloten.

In deze digitale tijd willen ook de huisartsen niet achterblijven. Ingeschreven patiënten kunnen 7x24 uur zelf een afspraak maken wanneer het hen uitkomt. Maar ook bijvoorbeeld op zondagavond een berichtje sturen met een vraag over een uitslag, waardoor ze op maandagochtend niet in de telefonische wachtrij hoeven te wachten.

Patiënten kunnen de app HuisartseNij vinden in de app store (Apple) of Google Play Store op de smartphone of het tablet. Na het installeren van de app moeten patiënten zich eenmalig identificeren bij de eigen huisartsenpraktijk.

Voor meer informatie, of hulp bij het installeren van de app kunnen patiënten terecht op de website van de eigen huisartsenpraktijk, of bij de balie van het gezondheidscentrum of de huisartsenpraktijk.

advertentie
advertentie