Afbeelding
BDUmedia

BDUmedia neemt Nijkerk Nu over van De Persgroep

11 december 2018 om 09:50 lokaal

NIJKERK Uitgever BDUmedia in Barneveld neemt per 1 januari Nijkerk Nu over van De Persgroep Nederland. Deze titel wordt dan uit de markt genomen en geïntegreerd in de Stad Nijkerk. BDUmedia neemt vanaf 1 januari ook Leusden Nu en Soest Nu over.

De BDU-uitgaven Stad Nijkerk, Leusder Krant en Soester Courant zijn marktleider in de drie gemeenten. Adverteerders van De Persgroep kunnen ook na de overdracht van de ‘Nu’-titels aan BDUmedia gebruik blijven maken van (door)plaatsingsmogelijkheden in het gebied waarin De Persgroep na 1 januari geen eigen uitgaven meer heeft.

De twee uitgevers zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking belangrijk is voor het behoud van goede lokale kranten in de regio. De lezers in Nijkerk, Leusden en Soest krijgen ook na 1 januari hun wekelijkse vertrouwde portie lokaal nieuws opgediend, waarmee een goede plaatselijke nieuwsvoorziening is gewaarborgd. Adverteerders behouden de mogelijkheid om hun boodschappen stevig onder de aandacht van de doelgroep te brengen.

BDUmedia en De Persgroep denken met de samenwerking en de overdracht van titels de toekomst van lokale kranten in het gebied veilig te stellen. Het behoud van lokale nieuwsmedia vinden beide uitgevers zeer belangrijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie