Afbeelding
Robin Utrecht

Echtpaar Heukelum-Miedema zestig jaar getrouwd

10 december 2018 om 15:00 lokaal

NIJKERK Het echtpaar Heukelum-Miedema was zondag 9 december zestig jaar getrouwd. Om de felicitaties van het gemeentebestuur over te brengen, kwam burgemeester Gerard Renkema maandag 10 december langs aan de Meinstraat.


Het echtpaar heeft elkaar ontmoet via de jeugdvereniging van de kerk. Meneer Van Heukelum heeft 37 jaar bij de politie in Hilversum gewerkt, afdeling verkeer. Mevrouw heeft voor haar huwelijk op kantoor gewerkt. Daarna heeft zij vrijwilligerswerk
gedaan.

Ze hebben na hun huwelijk in Hilversum gewerkt, in 1973 zijn ze naar Spakenburg verhuisd, omdat in Hilversum geen woonruimte was. In 1982 zijn zij wel in Hilversum gaan wonen en sinds 1995 (23 jaar) wonen zij in Nijkerk, met veel plezier. Meneer heeft hier meegewerkt aan de realisatie van Veilig Verkeer Nijkerk en heeft verkeersvoorlichting aan ouderen gegeven. Voor dit werk heeft hij de Erepenning van de gemeente Nijkerk ontvangen . Beide houden zeer van lezen, geschiedenis is daarbij zeer in trek. Het echtpaar heeft drie dochters gekregen. Inmiddels zijn er vier kleinkinderen en negen achterkleinkinderen.
Reizen deden ze vroeger vooral naar Oostenrijk (met de auto) en later ook Portugal (per vliegtuig).

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie