Afbeelding
112Heuvelrug.nl

Nieuwe wijkagenten in Nijkerk en Hoevelaken

24 september 2018 om 16:00 lokaal

NIJKERK Binnen het basisteam Veluwe Vallei Noord van de politie hebben plaatsingen en wisselingen van wijkagenten plaatsgevonden. Ook voor Nijkerk levert dat enkele nieuwe gezichten op.

Met ingang van 13 augustus is Audrey Pors aangesteld als wijkagent in Nijkerk. Zij neemt de wijken De Bogen, Terrassen en een groot deel van Nieuw Corlaer voor haar rekening. Met ingang van dezelfde datum is Doriene Blotenburg aangesteld als wijkagent in Hoevelaken (Hoevelaken oost). Zij is daarmee samen met Suzanne Hermans wijkagent van Hoevelaken.

Vanaf 8 oktober begint Henk Vonder als wijkagent in Nijkerk. Hij wordt belast met de wijken Industriegebied, Campenbuurt en Oranjebuurt. Robert Bronsink was daar de wijkagent en hij wordt belast met de wijk en Nijkerk Centrum, Colthoflaan en Schulpkamp-Oost.

Hiermee heeft het basisteam de vacatures voor wijkagenten ingevuld en zijn alle wijken in het gebied van het basisteam bezet met een wijkagent. Uiteraard staan zij niet alleen in de wijk, maar worden ze in hun werk ondersteund door een team van agenten en rechercheurs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie