Afbeelding
Streams Breede Beek

Streams Breede Beek lanceert Theatermagazine

21 juni 2022 om 09:00 Kunst

NIJKERK In het theatermagazine is de nieuwe programmering voor seizoen 2022/2023 te vinden. Het theatermagazine wordt vanaf deze week huis aan huis verspreid in gemeente Nijkerk en is daarna verkrijgbaar bij de Streams locaties, VVV informatiepunt Nijkerk en Bibliotheek Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Theater en Restaurant Streams Breede Beek gaat na de zomer haar tweede jaar in. In het nieuwe seizoen komen er grote namen naar Nijkerk, zoals Freek de Jonge, Karin Bloemen, Joke Bruijs, Harry Sacksioni en nog veel meer. Ook jonge mensen hebben in Streams Breede Beek een podium om zich verder te ontwikkelen. Er is dit seizoen veel aanstormend jong talent te zien zoals Thjum Arts, winnaar Cameretten 2021, en Elke Vierveijzer, winnares Poelifinario. 

,,Het wordt weer een sprankelend en veelzijdig seizoen met muziek, humor, ontroering, verbazing en af en toe een beetje schurend. Een vol programma en hopelijk een gezond seizoen met volle zalen en heel veel blije mensen”, aldus programmeur Janke Dekker. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie