Afbeelding
Unsplash.com

Proef de passie 5 december op ‘Surprisetoer’

8 november 2021 om 11:00 Evenementen

NIJKERK Speciaal voor degene die het Sinterklaasweekend eens anders dan anders wil beleven, dan suprises openamen, wordt op zondagmiddag 5 december de Surprisetoer georganiseerd. Vijf restaurants in Nijkerk serveren die middag een gerechtje met een bijpassende wijn, biertje of non-alcoholisch alternatief. Kiezen van de menukaart is dus niet nodig; ‘gewoon gaan zitten en je laten verrassen’, is het motto van de dag. 

Genieten van de culinaire combinaties kan alleen of met vrienden en familie samen tussen 12.00 en 17.00 uur. Een korte wandeling brengt de deelnemende gasten langs de locaties die meedoen en dit zijn Alberto’s Italian, Coava, de Dolle Joncker, ’t Koetshuis en Grand Café Lust. De chefs van de vijf verschillende keukens bereiden hun beste of meest populaire gerecht en kiezen met zorg een bijpassend drankje. 

CADEAUTJESSERVICES Om het heerlijk-avondje-gevoel-in-de-middag en de sfeer te verhogen, biedt Proef de passie voor geïnteresseerden de cadeautjesservice aan. Wie wil kan zelf gekochte cadeautjes op een gewenst tijdstip laten afleveren in één van de restaurants, zodat de rest van de groep kan worden verrast. 

De Surprisetoer op zondag 5 december is het derde evenement van Proef de passie. Met de Surprisetoer hoopt Proef de passie zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met organisaties waar met liefde gepraat wordt over het vak en vol passie gewerkt wordt, in combinatie met genieten van eten en drinken.

Deelnamekosten van de Surprisetoer bedragen 59 euro per persoon. De deelnemer ontvangt dan een passe-partout voor de vijf restaurants waar vijf culinaire combinaties – een gerechtje en een bijpassend drankje; wijn, bier of fris – genuttigd kunnen worden. Aanmelden kan tot 1 december via de website: proefdepassie.com. De eerste 20 mensen die boeken voor de Surprisetoer worden door de organisatie getrakteerd op een leuke verrassing.


Foto: Shutterstock

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie