Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Na twee jaar afwezigheid datum Boerenmaandag bekend

15 oktober 2021 om 12:12 Evenementen

NIJKERK ,,Na twee jaar afwezigheid gaat het feest der feesten weer door”, schrijft de organisatie enthousiast. Volgend jaar opent Boerenmaandag traditioneel het evenementenseizoen in Nijkerk weer en de 39ste editie wordt gehouden op maandag 11 april.

Het comité van Boerenmaandag is druk bezig om van dit Nijkerks cultureel historisch erfgoed weer een mooi feest te maken.
Boerenmaandag is er voor iedereen. Dus ook de aankomende editie zal er weer veel te beleven zijn voor de jongste Niekarkers, zoals een kleurwedstrijd, kinderboerderij, kinder-dj en meer. ,,Ook de ouderen zullen we traditiegetrouw trakteren op muziek en een versnapering bij de drie verzorgingstehuizen. Er zal als vanouds een braderie zijn, oude ambachten en livemuziek.

VRIEND VAN Nieuws is dat iedereen dit jaar ook ‘Vriend van Boerenmaandag’ worden. Voor iedereen die Boerenmaandag een warm hart toedraagt en het voorbestaan wil helpen waarborgen. ,,Op deze manier steun je Boerenmaandag niet alleen, maar ben je ook als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang je leuke extra’s. Boerenmaandag heeft ambitieuze plannen die met jullie hulp gerealiseerd kunnen worden.”

Ideeën voor Boerenmaandag, vrijwilliger of Vriend van Boerenmaandag worden kan via info@boerenmaandag.nl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie