Afbeelding
Arjen Gerritsma/Graphic Sound

Nijkerk on Ice gaat ook dit jaar niet door

Evenementen

NIJKERK De organisatie van Nijkerk on Ice heeft besloten om het evenement ook dit jaar te schrappen. ,,Daar waar het afgelopen zomer nog leek of niks de tiende editie in de weg kon staan, is de onzekerheid de afgelopen tijd weer sterk toegenomen. Vooral voor de vele vrijwilligers, sponsoren en eventuele horecapartners”, aldus de organisatie. 

,,Waar met geen enkele zekerheid het succes van de ijsbaan gegarandeerd kan worden, dienen al wel grote financiële verplichtingen aangegaan te worden. Deze onzekere situatie zou de toekomst van Nijkerk on Ice in gevaar kunnen brengen. De organisatie kan en wil niet namens deze mooie stichting onverantwoorde risico’s nemen, zowel op persoonlijk als financieel vlak.”

De organisatie realiseert zich dat de teleurstelling groot is. ,,Maar de teleurstelling zou nog vele malen groter zijn als door onverantwoord handelen aan Nijkerk On Ice een definitief einde zou komen. Ondanks alles blijft de organisatie positief en kijkt men nog steeds uit naar het organiseren van de tiende editie in de toekomst.”

advertentie
advertentie