De online theewinkel genaamd Huis van Thee van Sevgi Gönen.
De online theewinkel genaamd Huis van Thee van Sevgi Gönen. Mathilde Dusol

Proef de passie voor thee met mini-masterclass

18 september 2021 om 08:22 Evenementen

NIJKERK Proef de passie, tijd voor thee wordt op zaterdag 9 oktober gehouden. Deelnemers kiezen voor een tocht per fiets of een wandeling langs vijf verrassende locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen. Elke plek serveert op hun eigen wijze thee en een lekkernijtje. 

Thee kan op veel verschillende manieren gedronken worden en op 9 oktober komt het allemaal aan bod. Men drinkt onder meer thee op z’n boerenfluitjes, thee recht uit het hart en thee in Mediterrane en monumentale sfeer. Hoogtepunt van de dag is de mini-masterclass over thee door theesommelier Sevgi van ‘Huis van thee’.

Proef de passie, tijd voor thee is zaterdag 9 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur. Er is nog plek om mee te doen. Aanmelden kan via de website van Proef de passie: proefdepassie.com.

MINI MASTERCLASS Tijdens de Proef de passie tocht krijgen de deelnemers niet alleen thee met iets lekkers voorgeschoteld. Op één van de locaties, het voormalig Burger Weeshuis, kan geleerd worden over thee tijdens de mini-masterclass die exclusief voor Proef de passie ontwikkeld is. De mini-masterclass wordt gegeven door Sevgi van Huis van thee. Sevgi heeft haar liefde voor thee lang voor zichzelf gehouden, maar heeft – nu ze volledig is opgeleid als theesommelier – een missie. Ze wil haar passie voor thee delen met zoveel mogelijk andere theeliefhebbers. Naast het runnen van de webshop Huis van thee bedacht zij ook de TheeWiki. Via deze TheeWiki wordt online informatie en ervaring over thee gedeeld.

TWEEDE ‘PROEF’ Tijd voor thee  is het tweede evenement van Proef de passie. Anderen kennis laten maken met organisaties waar met liefde gepraat wordt over het vak en vol passie gewerkt wordt, in combinatie met genieten van een hapje of drankje. Dat is de missie van Proef de passie, het evenementenbureau van Mathilde Dusol en Marcelle Warringa.

De online theewinkel genaamd Huis van Thee van Sevgi Gönen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie