De organisatie van Dorpsdag Hoevelaken zet voor volgend jaar de schouders er gewoon weer onder.
De organisatie van Dorpsdag Hoevelaken zet voor volgend jaar de schouders er gewoon weer onder. Dorpsdag Hoevelaken

Dit jaar geen nieuwe datum Dorpsdag Hoevelaken

16 juli 2020 om 06:19 Evenementen

HOEVELAKEN De organisatie van Dorpsdag Hoevelaken zal dit jaar geen nieuwe datum prikken voor de 35e editie van dit evenement. De jubileumeditie zal pas weer plaatsvinden op zaterdag 28 augustus 2021.

,,We hebben op woensdag 11 maart nog vergaderd met de organisatie en twee dagen later zag de wereld er heel anders uit", zegt voorzitter Patrick van den Hoek. ,,De maatregelen die toen werden afgekondigd waren toen nog ‘slechts’ voor twee weken, dus we hadden op dat moment nog geen idee dat Dorpsdag Hoevelaken dit jaar niet kon doorgaan. Toen eind april duidelijk werd dat alle evenementen tot 1 september verboden werden door de Rijksoverheid, was 29 augustus sowieso uitgesloten."

RISICOVOL Door de grote onzekerheid vindt de organisatie het te risicovol om een nieuwe datum in 2020 te prikken. Van den Hoek: ,,In 2021 gaan we er alsnog, met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers, een extra feestelijke 35e editie van maken!"

Dorpsdag Hoevelaken is nog op zoek naar een nieuwe penningmeester en vrijwilligers. Belangstellenden kunnen zich melden via info@dorpsdag-hoevelaken.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie