Afbeelding
Trudy Doornhof

Duizendste knutselwerkje als hart onder de riem voor kappers van HairXclusive

19 februari 2021 om 14:50 Corona

NIJKERK Josine Boerema en Melissa Bosman van HairXclusive ontvingen donderdagavond het duizendste knutselwerkje van de Facebookgroep Coronahulp Nijkerk. Zij kregen het knutselwerkje tijdens de actie van de kappers tegen de coronasluiting. Kappers deden het licht tussen 18.00 en 20.00 uur aan om aandacht te vragen en iedereen op te roepen om hen te steunen.

,,Wat een mooi werkje, dit is hartverwarmend”, reageerde Josine Boerema. ,,We hebben het zwaar. We missen onze klanten, de gezelligheid in de zaak, maar ook financieel is het niet goed geregeld voor de kappers. Daarom doen we mee met deze actie om steun en aandacht te vragen voor ons als kappers.” 

KNUTSELWERKJES ,,Vanaf maart vorig jaar worden er via de Facebookgroep Coronahulp Nijkerk tekeningen, knutselwerkjes en kaarten verzameld”, vertelt Trudy Doornhof, die de oproep op Facebook plaatste. ,,De werkjes worden gemaakt door jong en oud en zijn uitgedeeld aan ouderen, mensen die eenzaam zijn en ondernemers die het zwaar hebben. Het is fijn om te zien hoe Nijkerkers meeleven met elkaar. We blijven deze werkjes verzamelen, dus geef ze gerust af op Wallerstraat 145. Zo kunnen we mensen een lichtpuntje of glimlach bezorgen in deze lastige tijd.” 

Ken je mensen of organisaties die een hart onder de riem nodig hebben, geef de namen dan door via Facebook, stuur een email naar trudydoornhof@gmail.com of bel 06-38893035. ,,Omzien naar elkaar dat doen we in Nijkerk en daar ben ik blij mee en trots op”, aldus Doornhof.

Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie