Technical manager Dirk Koelewijn, manager Operations Arnold Jan van der Wielen en algemeen directeur Jos Koelewijn van Electron Group Nijkerk.
Technical manager Dirk Koelewijn, manager Operations Arnold Jan van der Wielen en algemeen directeur Jos Koelewijn van Electron Group Nijkerk.

Electron Nijkerk biedt een warme werkplek en zoekt nieuwe collega’s

2 december 2023 om 15:44 Baan Dichtbij

NIJKERK Electron in Nijkerk zoekt nieuwe collega’s, bij voorkeur technische vakmensen. Algemeen directeur Jos Koelewijn en manager Operations Arnold Jan van der Wielen zijn eensgezind: ,,Electron is een geweldig bedrijf met een fijne werksfeer.’’

Veel werkzoekenden zijn op zoek naar bedrijven die een maatschappelijke waarde bieden en zich inzetten voor een duurzame samenleving. Dat merkt het Nijkerkse Electron, omdat zij zelf ook bijdragen aan deze doelen; ze helpen de klanten uit de industrie de overstap te maken van gasgestookte warmteoplossingen naar elektrische warmteoplossingen in hun vaak gecompliceerde productieprocessen. ,,Samen proberen wij met innovatieve en creatieve oplossingen een passend product te vinden om aan die verwachting, nu en voor de toekomst, te voldoen.’’

Als je hier komt werken, dan ligt er een tafeltennisbatje voor je klaar

GUNNEN

De betrokkenheid van medewerkers is groot. ,,De medewerkers hebben een mentaliteit die past bij Electron’’, vertelt Jos, ,,ze zijn trots op hun werk en zijn bereid om een stapje extra te zetten als dat nodig is.’’

,,Ik vroeg laatst wie er na werktijd even wilde helpen met het nieuwe meubilair’’, gaat Arnold Jan verder. ,,En ’s avonds stonden er al  veel collega’s klaar. We regelen een warme maaltijd en gaan dan aan de slag. Dat zegt veel over de mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen.”

Oog hebben voor je personeel is belangrijk. Tijdens de lunchpauze worden de tafeltennistafels het ‘werkterrein’ van de werknemers. Na het boterhammetje wordt fanatiek gespeeld. ,,Als je hier komt werken, dan ligt er een tafeltennisbatje voor je klaar.” 

INTERNATIONAAL

Electron bedient al vele jaren de industriële markt, waaronder laboratoria, universiteiten, olie & gas en luchtvaart- en gasturbine-industrie wereldwijd van hoogwaardige technische totaaloplossingen op het gebied van hogetemperatuurprocestechnologie. Die technologie is normaal niet iets waar de consument direct mee te maken heeft, maar veelal het eindproduct wel. Als maakbedrijf beschikt Electron over alle disciplines, van engineering en inkoop tot fabricage, assemblage en service. Alles onder één dak.

Ben je geïnteresseerd om bij Electron te komen werken, dan kun je kijken op de website. ,,Wij zoeken collega’s met passie voor techniek en vinden het belangrijk om te investeren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen”

Binnenkort volgt ook een open middag, dan kunnen geïnteresseerden kennismaken met het bedrijf door een meeloopmoment/rondleiding te volgen. ,,Een kloof tussen werkgever en werknemer is er niet. Ons kun je gewoon bellen.’’

Electron, Galvanistraat 28-30, 3861 NJ Nijkerk, tel. 088-8488000, www.electron-etg.com/vacatures

Deze advertorial maakt deel uit van onze Baan Dichtbij vacature-special. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie