Afbeelding
Kees van den Heuvel

Jeugdvismiddag bij hengelsportvereniging Hoop Op Geluk

Activiteiten

NIJKERK Hengelsportvereniging Hoop Op Geluk houdt op 19 augustus als afsluiting van het vakantieseizoen weer een Jeugdvismiddag. Meedoen is gratis. Vanaf 13.00 uur zijn deelnemers welkom aan het kanaal langs de Sluiswachter (aan de zijde van de Watergoorweg) in Nijkerk. 

Deelnemers vissen tot 16.00 uur. Zij worden wel gevraagd een eigen hengel met een tuigje mee te nemen. ,,Heb je geen eigen hengel, dan is het mogelijk om tegen een gering bedrag (de prijs is nog niet zeker, maar het is niet duurder dan 12,50 euro) een hengeltje met vistuigje of alleen een vistuigje ter plekke te kopen”, laat de vereniging weten. ,,Aas en lokaas hoef je niet zelf mee te brengen, daar zorgen wij voor en natuurlijk zorgen we ook voor iets te drinken en een snackje.”

Om mee te doen hoeven deelnemers nog niet te kunnen vissen. ,,Zoals elk jaar staan de vrijwilligers weer klaar om je te helpen met ontwarren van de vistuigjes en de kinderen de kneepjes van het vissen bij te brengen zodat je ook echt zelf een vis kunt vangen, maar dan moeten ze wel willen bijten natuurlijk.”

advertentie
advertentie