Sinterklaas poseert hier met chauffeur Waldo Zuiddam van VW Bus Brothers
Sinterklaas poseert hier met chauffeur Waldo Zuiddam van VW Bus Brothers Aalt Guliker

Sinterklaas komt met klassiek busje aan bij basisschool in Nijkerkerveen

4 december 2021 om 14:00 Activiteiten

NIJKERKERVEEN Sinterklaas is op vrijdagochtend 3 december met speciaal vervoer bij basisschool De Horizon in Nijkerkerveen aangekomen. De goedheiligman en zijn roetveegpieten kwamen met een klassiek Volkswagenbusje, bestuurd door Waldo Zuiddam van VW Bus Brothers het schoolplein op rijden. Na het feestelijke welkom ging het gezelschap mee de school in waar alle klassen in de hal van het gebouw om de beurt bij het gezelschap mocht komen om een liedje te zingen en een in de klas geoefend tafereeltje op te voeren. Voor ieder kind was er een cadeautje en een zakje snoep.

De voortuin van de familie van der Kieft aan de Buntwal in Nijkerkerveen was volgens Sinterklaas het allermooist versierd. Kees en Marleen en hun kleindochter Nola werden voor deze gelegenheid verrast met een bezoekje van de goedheiligman en zijn pieten. De op een na mooist versierde tuin was die van de familie Wagensveld. De derde plaats ging naar de bewoners van een voortuin aan de Nieuwe Kerkstraat.

Sinterklaasvereniging OBB bedankt hierbij alle sponsoren die hun bijdrage hebben gedaan aan de prachtige intocht op zaterdag 13 november jongstleden. Mede dankzij hen is het weer een fantastisch kinderfeest geworden. Ook de dames die hebben meegewerkt aan de activiteiten waaronder de Pietenjacht, de vertoning van de Sinterklaasfilm en de Pietenlunch in dorpshuis ‘t Veense Hart worden door Sinterklaas hartelijk bedankt.

Afbeelding
Afbeelding
Een kindje wat het feest toch kan meemaken door de hedendaagse techniek.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kees en Marleen van der Kieft hadden hun voortuin het mooist versierd.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie