Afbeelding
Bibliotheek Nijkerk

Vincent Corjanus keert terug naar het Nijkerkse zondagmiddagpodium

8 oktober 2021 om 12:30 Activiteiten

NIJKERK Dichter, zanger en woordkunstenaar Vincent Corjanus keert terug naar het zondagmiddagpodium van de Bibliotheek Nijkerk. Op zondag 17 oktober staat hij klaar om met het publiek samen terug te blikken op zijn afgelopen tien jaar tijdens de jubileumtour.

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. 

ZONDAGMIDDAG Tijdens de winterperiode, op de zondagen in de even weken, is er een zondagmiddagpodium tussen 15.00 en 16.00 uur. Met elke keer een andere artiest of muzikant die het podium zal betreden. Gratis toegang voor leden en niet-leden. Coronacheck app of papieren bewijs is nodig voor deze activiteit.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie