Afbeelding
Vakantiespektakel Nijkerk

Vakantiespektakel houdt schuurverkoop: rad van fortuin tot figuurzagen, alles moet weg

27 september 2021 om 10:20 Activiteiten

NIJKERK Omdat het Vakantiespektakel Nijkerk in zijn huidige vorm gaat verdwijnen, organiseert de schuurcommissie van het Vakantiespektakel op 8 oktober en schuurverkoop. De schuur waar alle materialen staan moet leeg, omdat de gemeente plannen heeft voor woningbouw op die locatie.

,,We zijn eens goed door onze schuur gegaan en kwamen tot de conclusie dat er veel staat wat erg goed gebruikt zou kunnen worden door een school of club”, zo laat de commissie weten. ,,Denk aan een rad van fortuin, spellen die we verhuurden, banken, tafels en knutselmaterialen. Ook hebben we figuurzagen, hamers, soldeerapparaten, keukeninboedel, koffieketels, gasbranders.” 

Op vrijdag 8 oktober nodigt de schuurcommissie iedereen uit om eens een kijkje in de schuur te nemen en te bieden op de spullen die er staan. ,,Het gaat hierbij uiteraard om een symbolisch bedrag. De bedoeling is dan wel dat het gekochte ook wordt meegenomen.” De schuurverkoop vindt plaats tussen 15.00 en 18.00 uur in de schuur naast het gemeentehuis op Kolkstraat 25 (links naast Kolkstraat 24).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie