Mathilde Dusol en Marcelle Warringa organiseren de fietstour en de bedrijfsbezoeken.
Mathilde Dusol en Marcelle Warringa organiseren de fietstour en de bedrijfsbezoeken. proefdepassie.com

Proef de passie trapt af met wijnproeftoer

12 juli 2021 om 11:04 Activiteiten

NIJKERK Proef de passie, de wijnproeftoer wordt zaterdag 21 augustus gehouden. Op die dag zijn drie wijngaarden in Nijkerk en Hoevelaken exclusief geopend voor de deelnemers van Proef de passie. Er kan geproefd worden van de verschillende wijnen en er zijn rondleidingen door de wijngaarden en de wijnkelder. 

Bezoekers kunnen bovendien kennismaken met duurzaam wijn maken op Nederlandse grond en de wijngaardeniers vertellen met liefde over het vak van wijnboer. Aanmelden kan via de website van Proef de passie: proefdepassie.com.

DRIE WIJNGAARDEN Dat er drie wijngaarden in Nijkerk en Hoevelaken zijn en ook nog eens binnen een straal van 10 kilometer, is best bijzonder te noemen. Dat vinden Mathilde Dusol en Marcelle Warringa van de organisatie ook en daarom is het idee ontstaan om Proef de passie; de wijnproeftoer te organiseren. 

MEER IDEEËN ,,De wijngaarden brengen verrassend lekkere wijnen voort en sommige daarvan zijn al internationaal in de prijzen gevallen. Deelnemers van Proef de passie ontvangen een kaart met fietsroutetips langs alle drie de wijnlocaties. Naast het bezoeken van de wijngaarden, is het de bedoeling om vooral ook te genieten van de natuur rond Nijkerk en Hoevelaken. De wijnproeftoer is het eerste evenement van Proef de passie. Er zijn meer ideeën in samenwerking met bedrijven waar met liefde wordt gepraat over hun vak of hobby.”


‘Drie wijngaarden op nog geen 10 kilometer van elkaar is best bijzonder.’ - Foto: proefdepassie.com

Afbeelding
advertentie
advertentie