Afbeelding
Irma's MisSie

Stichting Irma’s MisSie houdt kledingverkoop aan Oosterstraat

21 juni 2021 om 17:45 Activiteiten

NIJKERK Aanstaande vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur wordt er weer actie gevoerd door stichting Irma’s MisSie. In het leegstaande pand aan de Oosterstraat 10 wordt een kledingverkoop gehouden. Tweedehands kleding wordt aangeboden voor leuke prijsjes. 

In september kan de zieke Irma Kremer naar Moskou voor een behandeling die haar leven drastisch kan veranderen. Door MS is zij steeds meer beperkt in haar doen en laten. In Moskou kan zij een stamceltransplantatie ondergaan. In Nederland is deze behandeling (nog) niet mogelijk en wordt het door de zorgverzekeraar niet vergoed.

De gehele opbrengst van de kledingverkoop komt ten goede aan Irma’s MisSie. ,,Er is al veel mooie kleding gedoneerd en de voorbereidingen zijn in volle gang”, laat de stichting weten. De kleding wordt gedurende de twee dagen steeds weer aangevuld.

SKEELEREN Inmiddels staat de teller al op 35.117,36 euro. In totaal is er 50.000 euro nodig om de behandeling mogelijk te maken. Zaterdagmiddag hoopt ook een vriendin van één van de dochters van Irma een door haar opgezette actie af te sluiten; Hilde gaat die dag 40 kilometer skeeleren en wordt door velen gesponsord voor deze tocht. De finish zal zaterdagmiddag plaatsvinden voor het pand waar de kledingverkoop is. Het bedrag dat zij heeft opgehaald met haar actie zal dan ook bekend gemaakt worden.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie