Afbeelding
Harry Koelewijn

Nijkerkse jeugd leeft zich uit tijdens Buitenspeeldag

9 juni 2021 om 18:47 Activiteiten

NIJKERK Buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief en Gezond en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk organiseerden woensdag verschillende activiteiten in het kader van de Nationale Buitenspeeldag. Nijkerkse kinderen konden zich onder meer vermaken met lasergamen op Pirateneiland. 

Daarnaast kon de jeugd dansen op het grasveldje bij Fortius Fysiotherapie en waren er springkussens, een pannakooi en andere sportattributen neergezet bij jongerencentrum Chill-out.

In Hoevelaken naast Blits konden jongeren zich vermaken op een lange stormbaan. Ook was er een zwembad buiten met verschillende waterspellen. De locatie naast Chill-Out in Nijkerk is door ongeveer zestig jongeren bezocht en op de locatie naast Blits in Hoevelaken zijn circa tachtig jongeren actief bezig geweest.

,,Gelukkig was het prachtig weer met volop zon en een aangename temperatuur. Wel hopen we dat we de Buitenspeeldag volgend jaar weer in het centrum op het Plein in Nijkerk kunnen organiseren, zodat het voor het publiek en de lokale horeca ook aantrekkelijk is dat deze activiteit wordt georganiseerd”, aldus de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie